I FOKUS

Engasjement: Otto Lindemark og Sophie Caro fikk undervisning av engasjerte Deron Maitland fra Jamaica som er ved UiB som del av doktorgraden sin i klimastudier.

I fokus: Ungdommer med øyeåpner om klima på Statsraaden

Under One Ocean Week inviterte Universitetet i Bergen, Bjerknessenteret for klimaforskning og Akvariet i Bergen ungdomsskolene i Bergen til et felles arrangement ombord på Statsraad Lehmkuhl.

Publisert Sist oppdatert

- Vi kan bidra med å redde klimaet med å kjøpe mer brukte klær og fly mindre, sier 10-klassing Sophie Caro fra Rothaugen skole.

På arrangementet fikk elevene møte forskere fra UiB og Bjerknessenteret, men også studenter fra andre universitet som studerer klima ved UiB. Elevene fikk blant annet møte Deron Maitland fra Jamaica som er ved UiB som del av doktorgraden sin i klimastudier. Han har selv kjent klimaendringene på kroppen og underviste elevene i havstigning og fremtiden.

Les mer på Akvariets nettsider.

FAKTA

Har du et aktuelt bilde fra UiB som du vil dele i På Høyden? Send til oss på interndesk@uib.no

Hvis hovedmotivet ditt er enkeltpersoner, må du sørge for at den/de som er avbildet godkjenner publisering. Det skjer via samtykkeskjema som du finner her: https://www.uib.no/fotosamtykke

Powered by Labrador CMS