KORTNYTT

Bidra som faddervakt

Publisert

UiB er opptatt av at velkomstuken i uke 33 skal bli en god opplevelse. I den forbindelse trenger vi frivillige kolleger som kan stille opp som faddervakter og bidra til en trygg og hyggelig velkomstuke. Faddervaktordningen fungerer som en natteravn-ordning. Som frivillig går man rundt i sentrum i grupper på ca. fire, observerer og passer på at alle har det fint under velkomstuken.

De frivillige vil gå med refleksvester i sentrum fra ca. kl. 22 til kl. 03 i velkomstuken (15. - 20. august). Man hjelper også til med å dele ut mat og vann til de som ønsker det. I tillegg skal en sørge for at de som ønsker det følges hjem, til buss, i taxi eller liknende. Faddervaktene skal være støttende, og skal på ingen måte erstatte offentlige tjenester.

Vi oppfordrer alle våre kolleger til å bidra som faddervakt. Det er kjekt og sosialt å være faddervakt, samt uvurderlig viktig for hele UiB. Dersom du tenker dette er noe du vil bidra med, kan du melde deg på her: https://www.sammen.no/no/bergen/studentliv/faddervaktordningen.

Det er studentsamskipnaden Sammen som organiserer og koordinerer faddervaktordningen. Har du spørsmål, ta kontakt med: faddervaktene@sammen.no

Powered by Labrador CMS