KORTNYTT

Tett tak i NG5

Publisert

I Nygårdsgaten 5 er taket på høyblokken nå kommet på plass og med det er bygget tett. Anledningen ble markert med kranselag i 9 etasje av bygget.

Prosjektleder Tom Arne Olsen fra Multiconsult benyttet anledningen til å takke alle som har jobbet på prosjektet med godt utført arbeid så langt.

– UiB har satt seg store mål for dette bygget når det gjelder innhold, arbeidsplasser, miljø og sikkerhet. Byggingen har vært gjennomført i en periode med pandemi og strengt smittevern. Dette er løst på en svært god måte. Basert på det vi har sett så langt er vi sikre på at resultatet blir førsteklasses, sa Olsen.

Utover feiring av tett tak har det i august fortsatt vært fokus på gjenoppbygging av øksehugget.

I bygg A jobber man fremdeles med innredning og maling.

I bygg B er fasader i plan 7 - 9 under ferdigstillelse og gulvene er summet. Med tett hus er det klart for å starte innredningsarbeider.

I bygg C pågår det fortsatt oppdeling, det samme gjør innredning sammen med tekniske installasjoner i alle etasjer med unntak av plan 1.

I gårdsrom 2 pågår fortsatt arbeidet med glasstak over kantinen.

Arbeidet med kartlegging av møbler for ombruk er ferdig, og anbudet på møbler sendes ut i starten av september. Detaljering av takterrasse og overflater mot Nygårdsgaten og i gårdsrommene er avklart og reviderte priser innhentes.

Man har også startet å drøfte innredning og drift av kafé med Sammen.

Prosjektet går godt og fremdriften følger oppsatt plan.

Du kan også følge med på byggeprosessen på infosidene til NG5.

Powered by Labrador CMS