KORTNYTT

Nytt dekanat ved KMD

Frode Thorsen begynner nå på sin andre periode som dekan ved KMD. Denne gang som ansatt. Med seg har han professor i skulptur og installasjon Åsil Bøthun, og førsteamanuensis i utøvende musikk, Jostein Gundersen.

– Når det gjelder videreutvikling av Fakultet for kunst, musikk og design er planen å fortsette på mye av det vi begynte på i forrige periode. Vi har mye ugjort når det gjelder å bygge fakultetet, både organisatorisk og faglig. Høsten 2021 og våren 2022 skal vi gjennomføre en brei evaluering, der vi går ut til alle ansatte og studenter. Vi skal se oss i bakspeilet - hva fungerer og hva fungerer ikke – før vi fosser videre, sier Thorsen.

Evaluering måtte utsettes

Thorsen forteller at evalueringen ble utsatt med et halvt år på grunn av den sterke belastningen Corona-pandemien medførte. Først skal KMD gjennom en intern evaluering, deretter neste etappe, der en ekstern komité skal bidra.

– I løpet av våren neste år, tenker jeg vi vil finne ut om vi skal trimme organisasjonen eller gjøre noen endringer, sier Thorsen, som legger til at han går inn i evalueringen med et åpent sinn og ikke vil forskuttere eventuelle endringer.

Les mer om det nye dekanatet her.

Powered by Labrador CMS