KORTNYTT

Nå kan du søke samarbeidsmidler med MIT

Publisert Sist oppdatert

Massachussetts Institute of Technology (MIT) og UiB lanserer et såkornfond for samarbeid mellom MIT og HF- og SV-fakultetene ved UiB. Med tildelinger på opptil $30.000 vil fondet legge til rette for nye prosjekter og styrke eksisterende samarbeid. Søknadsfrist er 12. desember.

MIT og Universitetet i Bergen (UiB) er stolte av å lansere et nytt såkornfond kalt Global Seed Fund som skal støtte internasjonalt akademisk samarbeid. Målet med initiativet er å styrke båndene mellom de to institusjonene og legge til rette for nyskapende forskning innen humaniora og samfunnsvitenskap.

– Vi er svært glade for å offentliggjøre etableringen av dette fondet som skal støtte nye forskningsinitiativ eller bidra til å styrke eksisterende prosjekter, sier Kathleen Thelen, professor i statsvitenskap og direktør for MIT Scandinavia-programmet ved MIT Center for International Studies (CIS). – Vi forventer at dette samarbeidet vil legge til rette for en fruktbar utveksling av ideer og utvikle nye forskningsfelt. Jeg ser frem til de innovative søknadene og forskningen innen humaniora og samfunnsvitenskap som vil oppstå mellom MIT og Universitetet i Bergen, sier hun.

Les mer her.

Powered by Labrador CMS