JULEAVSLUTNING 2020

Innspilling av musikkvideo til UiBs juleavslutning.

Inviterer til digital juleavslutning, 17. desember

Alle ansatte og studenter er invitert til høytidelig og underholdende juleavslutning 17. desember klokken 13:00.

Publisert Sist oppdatert

UNIVERSITETETS JULESENDING

Hold deg klar torsdag 17. desember klokken 13:00
Alle studenter og ansatte vil få tilsendt lenke til sendingen på e-post. Sendingen kan kun sees torsdag klokken 13:00

Som takk for innsatsen i året som er gått, ønsker ledelsen ved UiB alle studenter og ansatte velkommen til en stemningsfull avslutning på semesteret.

– I år har det naturligvis ikke vært mulig å arrangere tradisjonelle julebord, avslutninger og julekaffe slik vi kjenner det. Derfor inviterer vi hele universitetssamfunnet, både ansatte og studenter, til digital juleavslutning. Det blir som en tv-sending, som kun kan sees direkte torsdag klokken 13, og jeg håper at alle tar seg tid til å få med seg markeringen, sier Dag Rune Olsen, rektor ved UiB.

Rektor Dag Rune Olsen

Alle studenter og ansatte har fått tilsendt lenke til sendingen på sms og e-post. Sendingen kan kun sees torsdag klokken 13, så det gjelder å sette av tiden.

Sandra Amalie Lund Krumsvik, leder for Studentparlamentet.

Mange har opplevd det siste året som krevende, og en del av studentene har ikke fått den studiehverdagen de hadde sett for seg. Leder av Studentparlamentet ved UiB, Sandra Amalie Lid Krumsvik, håper derfor at studentene også får med seg juleavslutningen.

– Dette året har vært annerledes og utfordrende for oss studenter. Når samfunnet har stengt ned og vi har manglet de sosiale møteplassene i hverdagen, har det vært krevende å opprettholde motivasjonen for studiene. Det skal derfor bli godt for oss å endelig ta ferie, men før det er jeg glad for å kunne ønske alle medstudenter velkomne til en velfortjent og storslagen juleavslutning! Dette blir veldig bra, og jeg kan garantere julestemning, sier Sandra Amalie Lid Krumsvik, leder av Studentparlamentet ved UiB.

Verdenskjent artist

Sammen med rektor Dag Rune Olsen, skal Krumsvik lede ansatte og studenter ved Universitet i Bergen gjennom juleavslutningen. Gjennom timen sendingen varer, blir det musikalske overraskelser, humor fra 5080 Nyhetskanalen og Christoffer Schelderup samt flere gode samtaler.

- Det blir underholdning, spennende gjester, prisutdelinger, julehilsener og musikk. I år slår vi på stortromma og har derfor invitert en verdenskjent artist fra Bergen som skal opptre for oss. Dette året har vært spesielt for oss alle, og mange har lagt ned en ekstraordinær innsats. Derfor er det ekstra hyggelig å gi noe tilbake til både ansatte og studenter, sier Olsen.

Du møter UiBs juleugle på Instagram i desember

Finn ugla - og vinn!

Hvor er juleugla? I forkant av julesendingen kan du gjette hvor UiB-ugla er. Ny oppgave blir lagt ut hver dag på Instagram Stories.

MER FØRJULSHYGGE

UiB Alumni inviterer til digital julekonsert 15. desember

Vi kårer to vinnere under julesendingen – den med flest riktige svar,og en tilfeldig, trukket vinner. Begge vinnerne får et et trådløst, støydempende headset - Sony WH-1000XM4.

Her følger du UiB på Instagram

Enda en julekalender ...!

På Høyden har selvsagt også en helt vanlig julekalender, alle hverdager, til og med julaften 24. desember. Følg med på forsiden av På Høyden eller vår julekalenderside.

Powered by Labrador CMS