NYHET

Komiteen for trappeløpet i trappen i Nygårdsgaten 5.
Komiteen for trappeløpet i trappen i Nygårdsgaten 5. Fra venstre: Ole Friele, Emil Hausvik, Trond Gravvold, Iren Igesund, Ingve Bergheim, Edvard Kvalvik.

Meld deg på trappeløpet i Nygårdsgaten 5

For første gang skal det arrangeres trappeløp i nyrestaurerte Nygårdsgaten 5. – Vi håper at mange ansatte på UiB vil være med, uansett om de løper, går eller heier på deltakerne, sier Ole Friele i NG5 Kultur.

TRAPPELØPET I NG5

  • Trappeløp for alle ansatte ved UiB.
  • Arrangeres for første gang 24. mai i Nygårdsgaten 5. 
  • Påmeldingsfrist 22. mai. Du kan melde deg på her.  

Trappeløpet arrangeres 24. mai fra kl. 14.30 i hovedtrappeløpet i Nygårdsgaten 5.

– Vi ønsker å få til noe kjekt for alle ansatte ved UiB i de mange flotte trappene i NG5. Dette er noe alle kan være med på, uansett antrekk eller kondisjon, forteller Ole Friele.

Påmeldingsfristen for å delta i løpet er 22. mai. Du kan melde deg på her.

Øksehugget i Nygårdsgaten 5 (NG5)
Den første delen av trappeløpet går gjennom "Øksehugget" i Nygårdsgaten 5.

– En flott måte å utfordre seg selv fysisk og mentalt

Selve løpet starter i det såkalte Smauet, som går opp til 3. etasje. Herfra tar man en bratt sving til venstre og fortsettere videre opp til 9. etasje, fra trappeløpet ved Studieavdelingen i 3. etasje. Deltakerne får startnummer og starter med 1 minutts mellomrom.

– Uansett ferdighetsnivå eller formål med deltakelsen, kan det å fullføre et trappeløp være en betydningsfull personlig prestasjon. Trappeløp kan være en flott måte å utfordre seg selv fysisk og mentalt, samtidig som det tilbyr muligheten til å ha det gøy, møte gode kolleger eller oppnå personlige mål, sier Friele.

Foruten en egen vandrepokal til vinnerne i dame- og herreklassen, skal det også trekkes flere vinnere av gavekort blant alle som deltar.

Arrangementet blir avrundet med premieutdeling med forfriskninger (og rehydrering av trappeløpere) i vrimleområdet utenfor Storsalen, etter at siste deltaker har kommet i mål.

Årlig tradisjon for UiB-ansatte

Målet er å etablere trappeløpet som en årlig tradisjon.

– Dette håper vi at skal bli noe som UiB-ansatte kan se frem til hver vår. Årets løp blir et løp vi kan trekke erfaringer fra og bygge videre på. Neste år kan vi kanskje utvide med flere klasser i tillegg til dame- og herreklassene som er med i år. For eksempel direktørklasse, kostymeklasse, eliteklasse eller lignende, foreslår Friele.

Han presiserer at løpet er åpne for alle UiB-ansatte, ikke bare de som har sin arbeidsplass i Nygårdsgaten 5.

– Vi håper at så mange som mulig vil melde seg på. Og her gjelder det gamle mottoet: Det viktigste er å delta, avslutter Friele.

Powered by Labrador CMS