NYHET

F.v. Jan Georg Tangenes, June Indrevik, Sonja Dyrkorn, Margareth Hagen og Barbara Wasson

Arbeidsmiljøprisen 2022 til SLATE

Ledelsen ved Center for the Science of Learning and Technology (SLATE) ved Det psykologiske fakultet mottar årets arbeidsmiljøpris for sitt engasjement knyttet til arbeidsmiljø og arbeidet med å fremme et mangfoldig og inkluderende arbeidsliv.

Publisert Sist oppdatert

UiB har siden 2020 delt ut en årlig arbeidsmiljøpris for å synliggjøre og stimulere innsatsen for et godt arbeidsmiljø. Prisen er et diplom og 75 000 kroner.

- I år var det en gledelig stor økning i antall nominasjoner, fra enkeltindivider til grupper, flere av de nominerte ville absolutt vært gode verdige vinnere. Det var derfor ikke lett for komiteen å velge en vinner blant kandidatene, men landet til slutt på en verdig vinner, sier UiB-rektor Margareth Hagen.

Juryen skriver:

UiB sin arbeidsmiljøpris for 2022 tildeles ledelsen ved SLATE, Barbara Wasson, Jorunn Viken og Ingunn Johanne Ness.

Ledelsen ved Slate mottar årets arbeidsmiljøpris for sitt engasjement knyttet til arbeidsmiljø og arbeidet med å fremme et mangfoldig og inkluderende arbeidsliv.

Det trekkes spesielt frem ledelsens evne til å skape oppmerksomhet både for store og små prestasjoner. Dette medfører at mange ansatte, uansett stilling og bakgrunn, føler seg sett og inkludert i arbeidsfellesskapet. Det påpekes at ledelsen ved Slate har et øye for små detaljer i hverdagen og er flink med sosiale sammenkomster både i og utenfor arbeidsplassen.

Komiteen håper arbeidsmiljøarbeidet til SLATE vil være til inspirasjon for andre.

Powered by Labrador CMS