NYHET

Alette Gilhus Mykkeltvedt blir ny direktør for Forsknings- og innovasjonsavdelingen ved UiB

Blir ny FIA-direktør

Alette Gilhus Mykkeltvedt er ansatt som ny avdelingsdirektør for Forsknings- og innovasjonsavdelingen ved UiB.

Hun kommer fra stillingen som fakultetsdirektør ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet, men har også erfaring fra Det medisinske fakultet og NSD.

– I Alette får vi en strategisk og resultatorientert orientert direktør som kjenner universitetet godt og som er vant til å arbeide tett på fagmiljø og faglig ledelse, sier fungerende universitetsdirektør Tore Tungodden.

– Vi er trygge på at hun kan bygge videre på den svært positive utviklingen Forsknings- og innovasjonsavdelingen har hatt gjennom de siste årene og samtidig styrke samarbeidet med fakultetene og fagmiljøene ytterligere, legger han til.

Gleder seg til nye utfordringer

Den nye direktøren skal lede og videreutvikle Forsknings- og innovasjonsavdelingen med oppgaver knyttet til forskningsfinansiering, forskerutdanning, forskermobilitet, internasjonalt samarbeid og innovasjon, i tett samarbeid med administrativ og faglig ledelse.

– Etter åtte er det vemodig å forlate SV-fakultetet. Jeg har trivdes kjempegodt og kommer til å savne de fantastiske kollegaene mine. Samtidig blir det spennende å ta fatt på nye utfordringer, sier Mykkeltvedt.

Hun sier at hun gleder seg til å bli kjent med forskningen og fagmiljøene på alle fakultet, og i bredden av hele UiB.

– Videre er jo avdelingen kjent for sin høye kompetanse og sine flinke medarbeidere, så det blir jo et privilegium å få jobbe med en slik gjeng.

Alette Gilhus Mykkeltvedt starter i stillingen 15.august.

Powered by Labrador CMS