NYHET

Illustrasjon: Artec

UiB Læringsarena åpner i september

Når Nygårdsgaten 5 er klart for innflytting i september åpner også UiB Læringsarena i første etasje. Flere UiB-miljøer har allerede booket inn aktiviteter for høsten.

Publisert

UIB Læringsarena

  • Læringsarenaen er i 1. etasje i Nygårdsgaten 5
  • Består av en Storsal og åtte forskjellige seminarrom
  • Storsalen kan ta 168 personer
  • Seminarrommene har ulik størrelse og kan ta 8-74 personer

Seniorrådgiver Ellen Hagen ved HR-avdelingen leder UiB Ferd karrieresenter for yngre forskere UiB, og har valgt å legge de planlagte karrieredagene i september til den nye Storsalen i NG5.

– UiB Ferd karrieredager er noe nytt og sprekt for hele UiB. Storsalen i den nye læringsarenaen er helt perfekt for en slik nyskaping, samtidig som mange blir kjent med NG5. NG5 skal være en naturlig samlingsplass, det har vi savnet, sier Ellen Hagen.

Storsalen og flere mindre rom

UiB Læringsarena består av en Storsal og til sammen åtte forskjellige seminarrom, som alle avdelinger, fakulteteter og institutter ved UiB kan booke til etter- og videreutdanning, kurs- og konferansevirksomhet.

Den nevnte Storsalen kan ta inntil 168 personer og passer for større samlinger og konferanser, mens seminarommene har ulik størrelse og tar fra 8 til 74 personer. Både Storsalen og seminarrommene er teknisk godt utstyrt for å avvikle kurs og workshops av forskjellig slag. Det vil også være mulig å booke hele arenaen, hvis man planlegger større konferanser med flere parallellsesjoner, forteller prosjektleder Marianne Lundanes.

Erasmusseminar i hele arenaen

Nina Gry Stein er seksjonssjef ved Studieavdelingen og leder ved Internasjonalt senter. Sammen med kollegene er hun i full gang med å forberede det nasjonale Erasmus-seminaret som UiB skal være vertskap for i høst.

– Vi var på jakt etter et sted hvor vi kunne være samlet hele dagen og der det var lokaler som kunne brukes både til plenumssesjoner, mindre grupper og mingling, forteller hun.

– Vi ser frem til å invitere kollegaer fra sektoren og HK-dir til nye, moderne lokaler med gode fasiliteter som er lett tilgjengelig for tilreisende. UiB Læringsarena vil være med å skape de beste rammer for Erasmus-seminaret 2023, sier Nina Gry Stein.

Åpent for booking

Mer informasjon om UiB Læringsarena finner du på arenaens nettsider. Her kan du bla deg gjennom kalenderen og se hvilke rom som er ledige på ulike datoer, samt lese mer om tekniske – og praktiske fasiliteter i arenaen og de forskjellige tjenestepakkene du kan velge når du sender en bookingforespørsel.

Spørsmål kan sendes til arenateamet på booking@uib.no

Powered by Labrador CMS