NYHET

Rektor Margareth Hagen gikk faddervakt sammen med ansatte på UIB i fjor høst.

Vil du hjelpe til som faddervakt?

Faddervaktordningen er viktig for en god gjennomføring av velkomstuken. I fjor var det mange frivillige faddervakter blant våre kolleger på UiB. Det bidro til en trygg og god opplevelse for alle de nye studentene.

Publisert

FADDERVAKTORDNINGEN

  • Faddervaktene under Velksomstuken er en natteravn-ordning
  • De frivillige går med refleksvester i sentrum fra ca. kl. 22:00 til kl. 03:00 i velkomstuken (14. - 19. august)
  • Det er studentsamskipnaden Sammen som organiserer og koordinerer faddervaktordningen

UiB er opptatt av at velkomstuken også i år skal bli en god opplevelse. I den forbindelse trenger vi frivillige kolleger som kan stille opp som faddervakter og bidra til en trygg og hyggelig velkomstuke.

Faddervaktordningen fungerer som en natteravn-ordning. Som frivillig går man rundt i sentrum i grupper på ca. fire, observerer og passer på at alle har det fint under velkomstuken.

De frivillige vil gå med refleksvester i sentrum fra ca. kl. 22:00 til kl. 03:00 i velkomstuken (14. - 19. august). De hjelper også til med å dele ut mat og vann til de som ønsker det. I tillegg skal en sørge for at de som ønsker det følges hjem, til buss, i taxi eller liknende. Faddervaktene skal være støttende, og skal på ingen måte erstatte offentlige tjenester.

Meld deg på

Vi oppfordrer alle våre kolleger til å bidra som faddervakt. Det er kjekt og sosialt å være faddervakt, samt uvurderlig viktig for hele UiB. Dersom du tenker dette er noe du vil bidra med, kan du melde deg på her: https://www.sammen.no/no/bergen/studentliv/faddervaktordningen.

Det er studentsamskipnaden Sammen som organiserer og koordinerer faddervaktordningen. Har du spørsmål, ta kontakt med: faddervaktene@sammen.no.

Powered by Labrador CMS