NYHET

Kvinne med brunt hår, i blå bluse og et silketørkle. Smiler inn i kamera foran SV-fakultetet.
– Kirstine har en solid og relevant bakgrunn og erfaring som vil tjene vårt fakultet godt i tiden framover, sier dekan Jan Erik Askildsen.

Hun er ny direktør ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Kirstine Kolsrud er ansatt som ny direktør ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet (UiB). – Jeg gleder meg til å få lede den flotte, kompetente administrasjonen ved fakultetet, sier hun.

Publisert

FAKTA

Det samfunnsvitenskapelige fakultet (SV-fakultet) er ett av syv fakulteter ved Universitetet i Bergen. Fakultetsdirektøren leder administrasjonen ved fakultetet.

FAKTA

Ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet er det syv institutter:

Institutt for sammenlignende politikk, Institutt for politikk og forvaltning, Sosiologisk institutt, Institutt for sosialantropologi, Institutt for geografi, Institutt for økonomi og Institutt for informasjons- og medievitenskap.

Kirstine Kolsrud er ansatt som ny fakultetsdirektør ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

– Jeg er veldig glad for å ønske Kirstine Kolsrud velkommen som fakultetsdirektør ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet. Kirstine har en solid og relevant bakgrunn og erfaring som vil tjene vårt fakultet godt i tiden framover, sier dekan Jan Erik Askildsen. 

Ser fram til arbeidet

Kolsrud kommer fra stillingen som assisterende fakultetsdirektør, og har fungert som fakultetsdirektør siden august. Hun har tidligere også vært studiesjef ved fakultetet.

– Jeg er veldig glad for at jeg blir vist denne tilliten, og jeg gleder meg til å få lede den flotte, kompetente administrasjonen ved fakultetet. Det at jeg allerede kjenner dem godt, og visste hvor dyktige og engasjerte de er, gjorde det lett å søke på stillingen, sier Kolsrud. 

Hun ser fram til å bli enda bedre kjent med fagmiljøene ved SV-fakultetet, ved Institutt for sammenlignende politikk, Institutt for politikk og forvaltning, Sosiologisk institutt, Institutt for sosialantropologi, Institutt for geografi, Institutt for økonomi og Institutt for informasjons- og medievitenskap. 

– En meget dyktig leder

– Jeg tror på samfunnsoppdraget til universitetet. Jeg håper vi sammen kan finne ut hvordan fakultetsadministrasjonen kan bidra enda mer til å støtte den faglige virksomheten, sier Kolsrud. 

Kolsrud er utdannet samfunnsøkonom fra UiB. Før hun kom til UiB jobbet hun mange år i Norsk senter for forskningsdata, som nå har skiftet navn til SIKT. 

– Med Kirstine får SV-fakultetet en meget erfaren og dyktig leder, som også vil styrke den samlede direktørgruppen på UiB, sier universitetsdirektør Tore Tungodden. Powered by Labrador CMS